GLI REM CI NA

Realizada al 2013 a la Facultad de Belles Arts de Barcelona amb Alexandre Nogué Font como a curador, va ser un projecte seleccionat per a participar en el Festival Perpetracions 2015, 15ª mostra de Art Efímer al Carrer, Barcelona.

GLI REM CI NA es una acció basada en les reaccions corporals involuntàries que el nostre cos transita durant la fase REM del somni. D'una banda el cos deixa de segregar la glicina, l'aminoàcid funciona com a neurotransmissor i per tant es el responsable de la paràlisis corporal que experimentem, fruit de la supressió del sistema nerviós. D'altra banda durant la fase REM es quan tenim els somnis més intensos, sensació de caure o de ser perseguit sempre va acompanyada de moviments involuntaris. D'aquesta manera l'acció pretén establir un diàleg entre les dues respostes corporals. Una lluita entre la quietud del descans i el frenetisme del somni. Els materials per a la performance son escassos. Una tela i unes cordes per a nugar a les faroles o arbres.

Aprofitant la estranya curiositat de que també hi ha un arbre que es diu glicina, el qual, amb les seues
branques recargolades i les seues flors abundants i morades ofereix una visió completament onírica al final de la acció (part incorporada que no apareix al vídeo) des de dins de la tela, mentre l'artista intente sortir, aniran caient flors morades. Afegint un punt de sorpresa al final de l'acció.


https://vimeo.com/70799622Fotomontatge 90 x 50 cm
Mesures, grafit sobre cartó 14'8 x 21 cm
Partitura, grafit sobre cartó 14'8 x 21 cm