Prensa / Publicaciones

Para ver los articulos más grandes hacer click sobre la imagen

Mayo 2016 / Centre del Carme, Cultura Contemporanea. Festa Viatge al futur. Lucia Peiró, JOP (Bartolomé Ferrando y Truna) i Joana Mollà realitzaren performance. En el video es pot veure un resum de l'event i breus entrevistes als artistes.

 

2016 / Laboratori de las Naves, mini-taller de performance per a xiquets. Amb la col.laboració de Elisa M. Matallín.
 

2015 / Oslo Kulturnatt, Norway. Curated by PAO, Performance Art Oslo, organized by Franzisca Siegrist, with the support of the Spanish Embassy in Norway. Realized the performance Permutació cíclica in Youngstorget square. 
2015 / Cierre de la exposición colectiva Encuentro de Miradas, en la Casa de la Cultura de Segorbe, Valencia, comisariado por Arco Palancia. Articulo Info Palancia, periodico digital, por Chelo Torrejón.


2013 / Rams de vidre, II Trobada Internacional de Performance, EACC, Castelló, Spain. 
Articulo en Makma, Revista de las artes visuales y la cultura contemporanea.2013 / Rams de vidre, II Trobada Internacional de Performance, EACC, Castelló, Spain. 

Nota de prensa del EACC


 

 2013 / Periòdic de Sabadell, Residència Artística a l'Estruch, Fabrica de creació de les arts en viu, Sabadell (Barcelona).

 El primer del 6 de desembre fa referència a la presentació dels projectes artístics realitzats durant la residència a l'ESTRUCH, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu durant la tardor de 2013.

El segon fa referència a les visites que feien els alumnes d'entre 6 i 10 anys de diverses escoles de Sabadell als tallers dels artístes residents. Durant aquestes visites, vaig participar en tres, vaig explicar el meu projecte i vaig realitzar uns breus tallers de performance amb ells.